(ВІДЕО) Масштабні заходи на Буковині – 100 правоохоронців, 20 обшуків, сигарети на 1 мільйон гривень

НАЗАД
08 листопада 2021 13:42

Майже 20 санкціонованих обшуків у Чернівецькій області провели правоохоронці, з метою виявлення підакцизного тютюну й недопущення його розповсюдження, в тому числі через державний кордон.

Обшуки проводила спільна міжвідомча група у складі оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону, співробітників внутрішньої та власної безпеки «Захід», слідчих СУ Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області та інших підрозділів Нацполіції. Загалом до заходів було залучено майже сто правоохоронців. Також залучалися військовослужбовці мобільного підрозділу типу «С» Чернівецького  прикордонного загону, спецпризначенці ДОЗОРу, КОРДу та роти поліції особливого призначення.

Зокрема сьогодні, 8 листопада, в рамках кримінального провадження за матеріалами оперативних підрозділів Держприкордонслужби правоохоронці провели 18 обшуків у приватних помешканнях, гаражних та складських приміщеннях в Чернівецькому районі. Назагал правоохоронці виявили понад 25 тисяч пачок сигарет різного найменування.

Наразі тривають заходи з документування та встановлення кола причетних до протиправної діяльності осіб, у тому числі, пов’язаної з незаконним переміщенням тютюнової продукції через українсько-румунський кордон.

Попередня вартість вилученого становить приблизно 1 мільйон гривень. Разом із тютюновими виробами вилучено також переносні радіостанції, засоби спостереження, мобільні термінали та SIM-картки різних операторів, які правопорушники, імовірно, використовували для протиправної діяльності та стеження за прикордонними нарядами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси